Mors eventyr med ADD, periodiske depressioner og kronisk smertesyndrom BSD.

Velkommen til mit liv fyldt med farver, udfordringer og kærlighed. Som mor med ADD står jeg over for unikke kampe, men det forhindrer mig ikke i at skabe magiske øjeblikke med mine børn. Jeg har en søn, der blev født med stille refluks, og en datter, der måske kæmper med en form for ADHD.

At håndtere periodiske depressioner og BSD kan gøre rejsen hård, men jeg holder ud, stærk og beslutsom. I mine indlæg vil jeg dele mine erfaringer, håb og håndteringsmetoder til at tackle disse udfordringer, samtidig med at jeg navigerer i kompleksiteten ved at blive forældre til en søn med stille refluks og støtte min datters mulige kampe med ADHD.

Sammen kan vi inspirere og støtte hinanden gennem moderskabets smukke og uforudsigelige rejse. Lad os begive os ud på dette eventyr sammen!

Mors eventyr med ADD, periodiske depressioner og kronisk smertesyndrom BSD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen